Formacions

imatge de sigma

Primeres sessions formatives per a associacions amb col.laboració amb el Comú d'Andorra la Vella

  • by sigma - dv., 26/02/2016 - 13:07

Sigma Economistes conjuntament amb el departament de Participació Ciutadana del Comú d’Andorra la Vella oferirà els propers 3 i 10 de març unes sessions formatives i gratuïtes per les associacions.

L’objectiu d’aquestes sessions és clarificar els principals aspectes comptables i fiscals que han de tenir present les associacions.

SESSIONS:

Dates: 3 i 10 de març

Horari: de 20.30h a 22.30h

Contingut de les sessions:

Read More
imatge de sigma

Formacions fiscals i comptables febrer i març 2016

  • by sigma - dl., 01/02/2016 - 10:33

SIGMA ECONOMISTES, despatx dirigit per ERICA ARMENGOL SOLDEVILA, especialitzat en la prestació de serveis d’assessorament comptablefiscal i empresarial a societats, institucions, famílies i particulars, organitza durant els mesos de febrer i març formacions destinades a petits empresaris i professionals liberals.

 

Les formacions que s’impartiran són:

 

Read More
imatge de sigma

RECORDATORI: FORMACIÓ KEME- PROGRAMA COMPTABLE GRATUÏT

RECORDATORI: FORMACIÓ KEME- PROGRAMA COMPTABLE GRATUÏT AL MES DE DESEMBRE

Us recordem que SIGMA ECONOMISTES amb col.laboració amb la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d'Andorra impartirà durant el mes de desembre una formació sobre com utilitzar de forma ràpida i senzilla un programa comptable gratuït anomenat KEME. 

Les característiques de la formació són:

Read More
imatge de sigma

Formacions fiscals i comptables tardor 2015

El despatx SIGMA ECONOMISTES torna a organitzar durant la tardor diverses formacions destinades a petits empresaris i professionals liberals.

Les formacions que s’impartiran són:

1.      FORMACIÓ PER AL PETIT EMPRESARI

Durada: 20 hores (matí o tarda).

Dates: Setembre i octubre.

Read More
imatge de sigma

L'aplicació de l'IRPF en els RRHH

OPCIÓ RR.HH,SL, empresa líder en el sector dels recursos humans amb 20 anys d’experiència juntament amb SIGMA ECONOMISTES

despatx de serveis professionals especialitzat en la presentació de serveis d’assessorament comptable, fiscal i empresarial

a societats, institucions, famílies i particulars, us proposa per començar l’any: una formació explicita, clara i sobretot de caràcter molt pràctic per afrontar l’aplicació del nou impost sobre la renda de

Read More
Subscriure a Formacions